Contact Helvetia

Revizia generala a ceasului

Tuesday, Sep 15, 2015 | Post by Helvetia Luxury Watches | 5 comment(s)

Noi credem ca o data ce ai cumparat un ceas, stabilesti cu el o relatie de lunga durata. Pana la urma e accesoriul care te insoteste aproape peste tot si iti spune cat mai ai pana ajungi la intalnire, cat mai dureaza examenul, cand e ora de mult-asteptata pauza de masa

Noi credem ca o data ce ai cumparat un ceas, stabilesti cu el o relatie de lunga durata. Pana la urma e accesoriul care te insoteste aproape peste tot si iti spune cat mai ai pana ajungi la intalnire, cat mai dureaza examenul, cand e ora de mult-asteptata pauza de masa. Sau poate pur si simplu ceasul pe care il porti iti aminteste de cineva drag.

Asadar, o data ce l-ai cumparat, pe langa faptul ca ai grija de el si functioneaza, trebuie sa il aduci la service pentru revizie.

Colegii nostri ceasornicari ne recomanda revizia generala a mecanismului ceasului la 3 ani – 3 ani si jumatate de functionare neintrerupta.

Dar poate sunteti curiosi pe ce dati banii, asa ca mai jos v-am pregatit pe scurt, etapele acesui proces de revizie generala a ceasului:

  • Diagnoza preliminara – orice defect vizibil este observat de catre specialistii nostri
  • La revizia generala se demonteaza tot mecanismul, se curata si se spala, se verifica fiecare componenta in parte, iar daca se constata uzuri sau deteriori, acea parte se inlocuieste.
  • Se asambleaza mecanismul si se face o verificare preliminara a functionarii.
  • Daca parametrii de functionare, respectiv precizia, amplitutinea sunt in regula, se continua asamblarea mecanismului. In paralel, se curata carcasa sau bratara (daca e cazul), la aparatul cu ultrasunete. Se neutralizeaza solutia de la ultrasunete, apoi se face contatarea daca trebuie polishate sau nu.
  • Se asambleaza ceasul si se verifica functionarea minimum 24 ore. Dupa care, se verifica etanseitatea la nivelul dat de fabricant si se urmaresc inca o data parametrii de functionare.

             De asemenea, este bine sa stiti ca pretul pentru o revizie generala variaza in functie de mecanism si de brand.

In centrul nostru de service, va stam la dispozitie pentru a va raspunde oricaror intrebari legate de ceasul dumneavoastra!

Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo

Related Articles

Leave Your Comment